Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației

Rugăciune și viață. Isihasmul secolului al XIV-lea și reverberațiile lui în lumea de astăzi (SESIUNE ȘTIINȚIFICĂ a studenților și masteranzilor)

  • 23 mai 2022 - 24 mai 2022
  • Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației

Cu binecuvântarea IPS dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște va organiza în perioada 23-24 mai 2022, Sesiunea Științifică a studenților și masteranzilor cu tema Rugăciune și viață. Isihasmul secolului al XIV-lea și reverberațiile lui în lumea de astăzi”.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.06 MB]

SHARE
2022-5-23 2022-5-24 Europe/London Rugăciune și viață. Isihasmul secolului al XIV-lea și reverberațiile lui în lumea de astăzi (SESIUNE ȘTIINȚIFICĂ a studenților și masteranzilor) Cu binecuvântarea IPS dr. Nifon Mihăiță, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște va organiza în perioada 23-24 mai 2022, Sesiunea Științifică a studenților și masteranzilor cu tema „Rugăciune și viață. Isihasmul secolului al XIV-lea și reverberațiile lui în lumea de astăzi”. Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației
save event to calendar
past event
0

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

×