Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației

Universitatea „Valahia” din Târgoviște se alătură campaniei „Anuarul universităților de top din România”, inițiată de eJobs și JobRadar24.

Târgoviște, 16 martie 2022: „Anuarul universităților de top din România” este o campanie marca eJobs și JobRadar24 ce are ca scop conectarea tinerilor cu mediul academic.

Deoarece considerăm că acesta este un scop comun, Universitatea „Valahia” din Târgoviște a decis să se alăture campaniei și să facă parte din anuarul universităților de top din țară. În cadrul acestuia, Universitatea „Valahia” din Târgoviște își va prezenta oferta de studii și cele mai importante realizări.

Considerăm că este nevoie de o singură platformă, avizată și de încredere, de unde viitorii studenți să se documenteze cu privire la oferta de Universități din țară, iar anuarul realizat de către eJobs și JobRadar24 este unul obiectiv, ce reprezintă cu exactitate acest loc.

Suntem de părere că viața de dinainte de angajare stă la baza carierei profesionale și ne dorim să oferim tinerilor care ne aleg o pregătire academică ce se poate alinia cu ușurință aptitudinilor cerute, mai departe, în piața muncii.

sursă știre: valahia.ro

Ai nevoie de suport?

Contactează-ne acum pentru informațiile dorite!

Studenții au acum

acces online la baza de date cu situația școlară, informații financiare, orare și multe altele

Cadrele didactice au acum

acces online pentru vizualizarea cataloagelor de examene și notarea studenților

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

×